Kérdése van? +36-20/457-8462
Bio vörös tengerihal csontlé pisztrángmájjal kutyáknak és macskáknak
Ez az inycsiklandó szósz szabadon tartott csirkéből, 12 órán át lassú tűzön főtt csontlével, májjal készült Észtországban.
Kiszerelés: 100ml
Az észtországi Food Studio rendkívül híres a húsleveseiről. De hallottál már a másik szenvedélyükről? Ez pedig nem más, mint az állatok iránti szeretetük! Ők aztán pontosan tudják, hogyan néz a kutyánk a szemével, amikor egy fazék húslevest főzünk, és szintén jól tudják, milyen gyorsan tisztítja ki kedvencünk az edényét, ha adunk neki egy kanállal. De lehet ezt még fokozni, aminek okán állatorvosok, élelmiszermérnökök és tenyésztők tanácsát is kikérték azt illetően, hogy milyen is kell legyen a kutyák számára készült tökéletes csontleves.
A termékfejlesztés következő lépcsője volt, amikor a gyártó a "natúr" csontléihez májat és zöldséget adott, ezzel létrehozva az alábbi képen is látható szaftos szószokat. Ezen 100 ml-es kiszerelésű eledelek szintén rendkívül hamar nagy népszerűségre tettek szert házi kedvenceink körében, jó szívvel ajánljuk, ha egészséges és finom kiegészítő eledelet keresel kutyádnak vagy macskádnak.
A Food Studio májas csontlé egy hipoallergén, monoprotein eledel, tehát csak egyetlen állati fehérjforrást tartalmaz, így a legérzékenyebb - allergiás, ételintolleranciával küzdő - kutyák és macskák is nyugodtan fogyaszthatják. Összetetéle révén könnyen emészthető és jó hatással van az állat emésztésére.
A felhasznált nyersanyagok kiválasztása, valamint a főzési folyamat során ugyanazokat az elveket követik, illetve szabályokat tartják be, mint amelyeket az éttermi ramen levesek alapjául szolgáló csontlé előállításakor is. Helyileg is ugyanazon üzemi konyhában készülnek a házi kedvenceknek és az éttermeknek szánt csontlék. Mondhatni csak a címkézésben, illetve a fűszerezésben van eltérés, hiszen az állatoknak szánt eledelekbe nem kerül só vagy bármilyen egyéb fűszer.
A szabadtartású csirke csontokból főzött csontlé fontos vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz: glükózamin, hialuron sav, kondroitin-szulfát, kalcium, magnézium, foszfor, szilícium, kollagén, zselatin és különböző aminosavak (különösen a prolin és glicin)
A kiegészítő állateledelek ultra prémium kategóriájába tartozó Food Studio bio csontlé májjal
Az eledel folyadék formája okán hozzájárul
A csontleves immunerősítő hatása is közismert:
Ajánlott beteg vagy műtéten átesett állatok esetében az otthoni gondozás vagy az állatorvosi klinikán történő kezelés során.
Ezen prémium májas csontlé az alap csontléhez hasonlóan nagyon alacsony zsírtartalmú, mondhatni diétás eledel. Etetésekor a termék minimális zsírtartalma okán egyáltalán nem kell tartani az állat elhízásától, annak egészséges testsúlya megőrízhető. A szaftos májas-zöldséges szósz minimális zsírtartalma amúgy a hozzáadott májból származik, hiszen az alapul szolgáló csontlevesről a lassú főzési folyamat során folyamatosan leszedik a zsírt.
A terméket a kedvencek számára erős és kellemes illat, valamint vonzó íz jellemzi, így kutyánk és macskánk számára valódi csemegeként hat.
Adhajtuk ízfokozóként, például egyéb állateledel, így
Összetevők: vöröshal csontleves 92,3% (víz, organikus, vöröshal csontok), pisztrángmáj 7%, guargumi 0.7%
Beltartalom:
Átlagos analitikai összetevők / 100 ml: Kollagén 730 mg
100 ml termék átlagosan a következőket tartalmazza: 23 kcal / 97 KJ
Ajánlott napi bevitel: Igazodjon a kutya vagy a macska étrendjéhez, de ne haladja meg a napi energiaszükséglet 10%-át. Szobahőmérsékleten tálaljuk. Tálalás előtt alaposan felrázandó!
Tárolás: A termék elkészítését követően hőkezelésen esik át, így szobahőmérsékleten tárolható. Felbontás után viszont hűtőszekrényben tartsuk, és 5 napon belül etessük meg kedvencünkkel.
Kiszerelés: 100 ml-es, újrahasznosított műanyagból készült tasakban
Food Studio BIO CSONTLEVES jellemzői és fontossága:
Összetevők: víz, bárány csontok, sárgarépa
A kutyáknak szánt húslevesnek mindenekelőtt egészségesnek kell lennie. De mivel a Food Studio-nál ínyencek dolgoznak, így nem tehettek engedményeket az ízek terén sem. Így legjobb recept megalkotásakor az íz finomítása érdekében ismét a tenyésztőkhöz fordultak, akik elmondták véleményüket és segítettek az íztesztekben, amelyben ötvenkét tenyésztő 140 kutyája vett részt (40 különböző fajta).
A tesztelésben részt vevő kutyák 90 százaléka nagy lelkesedéssel itta a húsleveseket. A válogatósabb kutyák jobban kedvelték egyik ízt a másikkal szemben, de általánosságban elmondható, hogy a kutyák döntő többsége nagy örömmel lefetyelte a Food Studio húsléit.
Így végül a saját tapasztalataik és szakértők tanácsai alapján elkészítették azt a húslevest, amely a piacon elérhető legjobb választás kutyádnak, de akár a gazdi által is fogyasztható. És, ha a család macskája is álmodozva nézi a tálat, akkor természetesen Ő is kaphat!
A jó húsleves a legfinomabb alapanyagokból készül, és alacsony hőfokon 12 órán át főzik. A Food Studio szakemberei szerint egyszerűen nincs más módja a minőségi csontlé elkészítésének. Számukra nincs különbség, hogy emberekről vagy kutyákról van szó, mindig ugyanúgy csinálják. Az egyetlen kis különbség a receptben van, így a kutyáknak készült húsleves sötétebb, illetve nem tartalmaz fűszert. Tudj meg többet arról, hogyan készíti szuperprémium húsleveseit a Food Studio.
A megfelelően főzött csontleves gazdag kollagénforrás, amely nagyban támogatja az ízületek rugalmasságának megőrzését és az egészséges emésztés fenntartását.
A hidratálásban is nagy segítséget nyújthat, így ha húslevest adsz kutyádnak, akkor biztosan fog elegendő folyadékot fogyasztani kedvenced. Vagy cseréld le a különféle finomságokat, jutalomfalatokat húslevesre, így segítve lefogyni a kutyádnak. A húslevest önállóan is érdemes adni, de önthetjük száraztápra is, így pedig kiváló ízfokozóként szolgál.