Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
Részletek
Fenntartható halászattal, vadon fogott fehérjében és omega-3-ban gazdag, ízletes és egészséges jutalomfalat.
FAGYASZTVA SZÁRÍTÁS
A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás az egyik legkíméletesebb tartósítási technológia jelenleg mind az élelmiszereknél, mind az állateledelek piacán. A szárítani kívánt, vizet tartalmazó nyers húsokat először lefagyasztják, majd -20 Celsius fokon vákuum segítségével a vizet kivonják belőle. A víz a szilárd halmazállapotból gőzzé alakul, a folyadékfázis kihagyásával.
Miért hasznos ez a kutyádnak?
- az értékes összetevők nem károsodnak
- tápértékben szinte olyan, mintha nyers húst adnál neki
- a hús íze, aromája megmarad
Analitikai összetevők:
- 88,2% nyersfehérje
- 4,5% nyerzsír
- 0,3% nyersrost
- 6% nyershamu
Hasonló termékek
Adatok
google_product_category
5004
Raktárkészlet
NINCS
Cikkszám
BARFLOVE_LAZAC
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!