Fagyasztva szárítás
A liofilizálás, más néven fagyasztva szárítás az egyik legkíméletesebb tartósítási technológia jelenleg mind az élelmiszereknél, mind az állateledelek piacán.
A szárítani kívánt, vizet tartalmazó nyers húsokat először lefagyasztják, majd -20 Celsius fokon vákuum segítségével a vizet kivonják belőle. A víz a szilárd halmazállapotból gőzzé alakul, a folyadékfázis kihagyásával.
Miért hasznos ez a kutyádnak?
- az értékes összetevők nem károsodnak
- tápértékben szinte olyan, mintha nyers húst adnál neki
- a hús íze, aromája megmarad
Így fog hatni a kutyádra és macskádra a zöldkagyló:
- Segíti a porcszövetek képződését kölyök kutyáknál
- különösen a gyorsan növő nagytestű kölyköknek ajánlott
- Idős, mozgásszervi problémás kutyáknál enyhít az ízületi panaszokon
- Könnyedebbé teszi a mozgást, megszünteti a sántikálást
- Segíti az ízületek regenerálódását, ezért sportkutyáknak is ajánlott
- Hidegebb időben védi a kinti tartású kutyák ízületeit
Összetétele:
100% Új-zélandi zöldkagyló, fagyasztva szárítva
Analitikai összetevők:
nyersfehérje 69,3%, nyerszsír 9,6%, nyershamu 5,8%, nedvesség 4,98%
Javasoljuk:
- kistestű kutyáknak
- közepes testű kutyáknak
- nagytestű kutyáknak